С отпуска по майчинство винаги започва нов начин на живот, отваря се

...
С отпуска по майчинство винаги започва нов начин на живот, отваря се
Коментари Харесай

Как да печелите, докато сте отпуск по майчинство

С отпуска по майчинство постоянно започва нов метод на живот, отваря се нова глава в историята на фамилията, премислят се полезностите, размишляваме за това какво има да става в бъдеще…

 бизнес коучът Жана Лури изброява главните преимущества и дефекти на това дамите да започват нови работни планове по време на отпуск по майчинство.

Сега ви предлагаме хрумвания за това на кои дейности да обърнете внимание, когато откривате своя компания с невисок стартов капитал. Защото, нали, отпускът по майчинство не е най-безоблачният финансов интервал в живота на фамилията... Нахвърляме хрумвания, които можете да превърнете в рентабилен, въпреки и дребен бизнес, без да застрашите здравето си - от време на време две дини под една мишница са задача допустима:

Услуги за хубост

Отпускът по майчинство ви дава добра опция да пробвате силите и уменията си в нещо ново. Ако не планирате да сменяте специалността си, а търсите единствено спомагателен източник на приходи, изберете бизнес, който бързо можете да овладеете.

Например, с цел да се занимавате с маникюр или грим, е задоволително единствено да завършите къс курс. Майсторството ще се прояви с постоянна процедура и предпочитание за развиване. Предимствата на такава работа за младата майка са, че услугите за хубост постоянно са търсени и елементарно можете да намерите клиенти измежду непосредственото си обграждане. А също и че можете да си извършите плаващ график, тъй че да сте заети, когато ви е комфортно.

Обучение

За да обучавате другите, не е належащо да сте професионален преподавател. Може да имате математическо или филологическо обучение, или да владеете непознат език, или да сте на " ти " с правилата на икономиката – в случай че ви е забавно, ще овладеете процеса с течение на времето и с помощта на учениците си. Ще помогнете и на тях, а и вие ще опресните и обогатите знанията си.

Помислете си какво разбирате по-добре от другите, и го направете източник на приходи.

Работа по специалността от у дома

За тези, които излизат по майчинство от обичаната си работа, най-големият боязън е да изгубят своите пълномощия по време на отпуска. Ако можете да бъдете потребни на компанията, в която работите, да вземем за пример с преводи или годишни доклади, ще получавате спомагателен приход и няма да загубите професионалните си умени.

Предложете на шефа си да ви остави част от отговорностите, които ще изпълнявате отдалечено против възнаграждение. Възможно е тази концепция да му хареса, изключително в случай че има неща, с които вие се справяте най-добре.

Но не се опитвайте да изпълнявате всичко, което сте правили преди този момент, тъй като рискувате да се претоварите, а и да не извършите всичко в нужния период. Нека това, което поемете, е малко работа на повърхностен работен ден, с цел да имате опция да останете професионално дейни и да отделяте задоволително време на себе си и детето.

Фотограф

Има мощно търсене на качествени тематични фотоси: бизнес портрети, фотосесии – на зрелостници, на сватби, на улични разходки, в очакване на бебето, фамилни истории... Можете да уловите тази наклонност и да се възползвате от нея, инвестицията и напъните си костват, а и не са непостижими. Най-важното е да имате гений на фотограф.

Сладкиши и торти по поръчка

Вкусните и висококачествени тестени и хлебни произведения постоянно са търсени. Можете да вършиме истински сладкиши, празнични или сватбени торти, или пък да наблегнете на пълнозърнестите курабийки и кейкове – сигурно ще откриете доста фенове на здравословната храна.

Здравословна храна по поръчка

Този тренд от 10-15-години насам става все по-масов: домашна паста, плодови композиции, фрешове, консервирани зеленчуци и плодове по бабини предписания, домашно мюсли и прочие типове храни и ястия могат да ви дадат концепция по какъв начин да разработите цяла диета на основата на потребни артикули, които оказват помощ на здравето, и да я оферирате.

Текстилно произвеждане и плетива

Ако можете да шиете и плетете добре, вие сте богата жена! Ако пък сте и в час с стилните трендове и сте наясно по какъв начин да боравите с другите текстури, десени и цветове, сте подготвени да отворите шивашко ателие. Вещината с шевната машина и куките за плетене постоянно е добре пристигнала.

Как да анализирайте жизнеспособността на бизнес концепциите си:

- Опознайте добре конкуренцията;

- Определете пазарния капацитет и целевата аудитория;

- Разработете продуктите или услугите, които ще продавате, и ги тествайте, тъй че да имате опция навреме да коригирате процеса, в случай че се налага;

- Открийте това, което отличава вашия артикул от тези на съперниците и наблегнете на него;

- Определете си тактика за " хващане " на пазара;

- Преценете какви капиталовложения и ресурси са ви нужни и в случай че персоналните не доближават, търсете инвеститор;

- Най-важното – отговорете си на въпроса: „ Какво ми дава персонално на мен реализацията на тази бизнес концепция, в какво се състои моята мотивация да доближи тази цел? “

- Създайте неповторимо комерсиално предложение;

- Не се опитвайте да извършите всичко сами, а намерете ефикасен екип, който ще ви помогне да вдъхнете живот на своя проект;

- Не предлагайте на пазара всички артикули едновременно. Ако имате няколко, заложете на постепенната акомодация – по този начин е по-ефективно. Опитайте и ще се получи!

Източник:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР